Vær online når du snakker i telefon med IP-telefoni

Undgå begrænsninger i din virksomhed når du snakker i telefon med dine kunder, ansatte eller samarbejdspartnere. Med IP-telefoni sikrer du dig altid en fast forbindelse der kører over internettet og giver dig nye spændende muligheder for brugen af den traditionelle fastnet-telefon. Brugen af IP-telefoni adskiller sig dog ikke i anvendelsen af telefonen og du kan stadig anvende dine gamle telefoner eller mobiltelefoner som din virksomhed allerede besidder.

Hvad er IP-telefoni?

IP-telefoni er en af de gode muligheder der er opstået som følge af den teknologiske udvikling. IP-telefoni er en anvendelse som i dag bruges af de fleste virksomheder, da det giver en større sikkerhed, særligt de steder hvor der kan være knas med dækningen af den traditionelle fastnet telefon. IP-telefoni foregår over netværket, hvor der sendes data på samme måde som eksempelvis en mail, men her en metode der giver mulighed for at sende data med lyd og du kan altså anvende IP-telefoni på helt samme vis som en traditionel fastnet telefon.

Ved at anvende IP-telefoni opnår du en langt større sikkerhed i din forbindelse. Du vil kunne overvåge alle dine opkald og visualisere eller holde trit med ansatte, kunders eller samarbejdspartneres brug af din telefon. Samtidig bliver brugen af din IP-telefoni overvåget af eksperter, i den forstand at de hele døgnet sikrer dig at du kan anvende din IP-telefoni efter hensigten.

Fordele ved at anvende IP-telefoni

Det er ikke kun den lave pris for at bruge og anvende IP-telefoni i virksomheden der gør løsningen populær, der er en række fordele som den traditionelle fastnet telefon ikke kan hamle op med. Driften og administrationen af IP-telefoni er oftest en langt billigere løsning end det gør sig gældende for fastnettelefonen. Fleksibiliteten for anvendelsen er høj og du behøver ikke andet end dine gamle fastnettelefoner eller mobiltelefoner for at gøre brug af teknologien. En af de helt store fordele ved at anvende IP-telefoni frem for den traditionelle telefon er, at du får muligheden for et langt større overblik over brugen af dine telefoner og opkald eller indkald i virksomheden. APPS der er smeltet sammen med teknologien, giver dig mulighed for at få visualiseret opkald fra dine medarbejdere eller dine kunder og samarbejdspartnere og du får fuld kontrol over menuer med mere, som du kan tilslutte eller frakoble efter behov og ønsker. IP-telefonen kan både kobles op på Apple software og android, så du uden køb af nyt udstyr kan komme i gang med brugen af IP-telefoni i din virksomhed.