Moderne hjemmeside

I gamle dage for ca. 10 – 15 år siden, var det sådan at skulle du have en hjemmeside, måtte du lavet den selv fra bunden, eller forsøge dig med et af de mange CMS-systemer, som krævede en god form for know how. Men i dag er det blevet betydeligt lettere at lave en hjemmeside. Så er du ny iværksætter og mangler en hjemmeside men budgettet er ikke til en super specialist, så er det muligt med få midler at lavet noget som ser professionelt ud.

 

Smarte systemer

Der er nogen meget intuitive systemer på markedet, som gør det let for alle at lave en flot hjemmeside med et godt design.  De er bygget op så det er moduler man flytter rundt på, og der er ingen roderi i html kode, eller andre kodesprog. Squarespace er et ret godt produkt, og koster ikke det helt store. Det samme med produktet Wix. Man betaler en pris pr. måned, som er ret lav, og så har man adgang til alle de basale features, og designs. Og der er rigeligt med designs at vælge imellem uden at du behøver store økonomiske midler. Der er også en god support, og hvis du vil, kan du tilkøbe professionel hjælp til opbygning af din hjemmeside, eller måske hjælp til google søge optimering.

 

Passer til de fleste

Om du har en blomsterbutik, eller brudekjole forretning, så er der masser af muligheder for at finde noget der passer til din hjemmeside. Værktøjerne i systerme gør det let at redigere billeder, farver og kontakt formular, uden at skulle betale for ekstra hjælp. Det kan være en god ide at bruge ekstra tid på teksterne der skal skrives på siderne, og de billeder der skal være på siden, skal fremstå skarpe. Nogen systemer har også integreret webshop og betalings moduler, så hvis du skal drive en webshop kan du gøre det uden problemer. De integrerer også med de fleste sociale medier, som Facebook og Instagram. Og det er muligt for udviklere at lave apps til dit site, som har en speciel funktion, til din blomster eller brudekjole butik.

 

Hjælp at hente

Der er ingen tvivl om at det tager en masse tid at lave en god hjemmeside. Selvom der er de mange smarte systemer som hjælper med det meste, så kommer man ikke udenom at skulle bruge tid på opsætning, og alt den tekst der skal stå på siderne. Det er muligt at tilkøbe hjælp fra professionelle til at gøre det hele for dig så du kan bruge tiden på din forretning i stedet. Har du et stort budget kan du også bare købe en færdig løsning hos et bureau, som så laver alt for dig. Det er en meget dyr løsning, men hvis budgettet er stort, og du ikke har tid til det kan det være den rigtige løsning.