ADK – Automatisk Dørkontrol

Står du og skal optimere din virksomheds IT systemer, og ved du ikke helt, hvor du skal starte med at finde informationenerne om, hvad det rigtige for dig er, så er du kommet til det rette sted. Når man optimere sine IT systemer, er det ofte med henblik på at skabe en mere sikker opbevaring af sine data, og sikre sin virksomhed mod teknologiske angreb. Det kan man blandt andet gøre ved at få opsat et sikre IT setup og firewall. Så skal vi tjekke jeres setup?

En forbedring af IT systemerne er nødvendige

Det er ikke altid kun for at sikre sig mod hackning og cyberangreb, at man bør få forbedret sine IT systemer, selvom det selvfølgelig også er ideelt at kunne undgå dette. Det er også således at man som mennesker laver fejl, og selvom det er menneskeligt at fejle, så kan det også være uheldige små fejl, som kan påvirke virksomhedens image. Og det behøver ikke være svært at undgå disse fejl, hvis blot man optimere sine IT systemer.

IT er meget mere end blot computere

Selvom de fleste af os tænker på computere og en masse tal og koder, når vi tænker på IT, så er der så mange fordele ved de teknologiske muligheder, IT’en har bragt med sig de seneste år. Nu er det for eksempel også muligt at sikre jeres virksomheds lokationer med ADK. Med Automatisk dørkontrol ADK man man sikre hvem der har adgang til virksomhedens lokationer på bestemte tidspunkter, og man kan regulere, hvem der skal have adgang hvornår. Derfor kan man sætte retningslinjer for, hvordan virksomhedens lokaler kan og må benyttes og af hvem. Man kan også se, hvem der har været på lokationen og hvornår.

Automatisk dørkontrol ADK sikre alle

For at sikre både medarbejdere og kunder samt deres data, er det vigtigt at kunne kontrollere og vide, hvem der har adgang til hvilke lokationer og hvornår. På den måde ved man hvem der kan komme ind på arbejdspladsen før åbningstid, og hvem der kan komme og gå uden for arbejdstiden. Man kan eksempelvis også gøre brug af automatisk dørkontrol ADK, hvis man får rengjort arbejdspladsen af et eksternt rengøringsfirma. De kan nemlig tildeles egen adgang, så de kan sørge for lækre omgivelser uden for jeres arbejdstid. Så slipper du for at vente på at låse, og de kan give dig rene omgivelser uden forstyrrelser.