Kan webbureauer også hjælpe med IT?

Hvis du har et IT problem, kan det være, at du overvejer at få dit webbureau til at hjælpe dig med det. Men er det nu en god idé?

Kan være behjælpelige med mindre opgaver

Det er klart, at dem, der oftest arbejder i et webbureau, som regel også er tekniske anlagte personer. Derfor kan du godt være heldig, hvis du har et godt samarbejde med dit webbureau, at de kan være behjælpelige med mindre opgaver og små problemer, hvis du støder ind i dem.

Dog skal du også huske på, at deres ekspertise på ingen måde ligger inden for IT løsninger, og har du derfor et større IT problem, er det nok bedre at kigge dig om efter en anden løsning, da du ikke får det klaret hos dit webbureau.

Find et IT firma til de større løsninger

Skal du have lavet en netværksløsning i dit firma, installeret nye servere eller opdateret software på dine computere, kan det være en rigtig god ide at tage en snak med et decideret IT firma i stedet for.

Der er nemlig stor forskel på, om du går til en person med ekspertise i online marketing eller en IT supporter for at få hjælp til sådan en udfordring.

Der findes ganske mange IT firmaer, der netop har specialiseret sig inden for IT løsninger til både private og erhverv, så det burde ikke være svært for dig at finde nogen, der kan give dig en hånd.

Webbureauer har det med at arbejde med online løsninger

Når det kommer til webbureauer, er det godt at huske på, at de ofte arbejder med online løsninger, online marketing og online værktøjer. De har meget lidt at gøre med fx hardware i form af at trække nye kabler til internettet eller at skifte en harddisk ud på din computer.

Derfor er det også en god ide at lade dit webbureau om at klare det, de er gode til, nemlig online løsninger, mens du så kan få et IT firma til at klare det, de netop er eksperter i. Så er du også sikret den bedste løsning.