Anskaf dig en MouseTrapper ergonomisk mus med trådløs teknologi

Blandt ergonomiske mus er MouseTrapper et af de mest anerkendte mærker. Du vil uden tvivl inden for kort tid kunne mærke en positiv forskel i din hverdag, hvis du bruger en computer til dagligt. Den vil reducere smerte, nedsætte risikoen for skader og gøre dig mere effektiv. Deres produkter kan blive afprøvet gratis i hele 14 dage ved at tilføje dem til kurven og vælge ”afprøv gratis” ved check ud siden.

Hvorfor det er vigtigt at bruge en ergonomisk mus

Hvis du normalt bruger store dele af din dag foran en computer, er der gode odds for, at du bruger en mus ofte. En standard mus er stor og kræver, at du skubber den fra side til side. At benytte sådan en mus risikerer at anstrenge dine håndled, hvilket kan få dem til at føles stive, da det aldrig var meningen, at håndleddene skulle bruges på denne måde. Med en ergonomisk mus, kan du reducere risikoen for at belaste dine håndled og dermed undgå dette problem. Det kræver mindre styrke at bruge en ergonomisk mus, hvorved spændingen i dine håndled løsnes. I stedet for at gå ud over håndleddene vil belastningen blive overført til de stærkere muskler i overarmene. Selv hvis du ikke på nuværende tidspunkt lider af nogen håndledssmerter vil en ergonomisk mus hjælpe med at forebygge fremtidige.

Hvilken slags MouseTrapper mus bør du vælge?

Der er i det hele taget fire forskellige slags ergonomiske mus at vælge ud fra. Først og fremmest er der Prime modellen, som er den seneste mus i MouseTrappers katalog. Det er den dyreste variant og har flest funktioner; deriblandt otte programmerbare knapper. Den mest populære er derimod den en anelse billigere Advance 2.0 med lidt færre funktioner, men stadig god. Et mere økonomisk valg er Lite, som har de væsentligste fordele fra de to forrige modeller, dog uden sådanne funktioner som ekstra programmerbare knapper. For den, der har mindre plads, eller har brug for en mus at rejse med, har MouseTrapper også Flexible modellen, som er mindre men stadig udmærket. De har alle sammen det til fælles, at de er trådløse. Se udvalget for bedre at kunne træffe din beslutning.