Brug internettet smart – del 5: Spil online og få de bedste odds

De fleste af os der bruger internettet har gjort det i mange år. Men der er også en god del der er relativ nye på nettet – her er selvfølgelig tale om den hel unge del af befolkningen, samt den ældre del af befolkningen. Denne mini-guide er mest henvendt til sidstnævnte, da børn i dag, der vokser op med en tablet i hånden, mere eller mindre automatisk vil komme til at lære alt om internettet og de smarteste måder at bruge det på – hvorimod det kan være en udfordring for de ældre – hvilket er helt forståeligt, da det jo er teknologi som har bevæget sig vanvittig hurtigt og er en kolonorm omvæltning de har været igennem i deres levetid.

I denne mini artikel serie vil vi derfor komme med korte og simple guides, til hvordan man kan bruge de smarte dele af internettet, som kan gøre en stor forskel i de flestes hverdag. I denne artikel dykker vi ned i et emne der nok vil interessere de sportsinteresserede af jer læsere derude, vi kigger nemlig på tips, odds og betting – mere præcist de ting ved internettet der giver fordele når man kan lide den slags aktiviteter.

Til at starte med har de online spil-firmaer gjort det muligt at man kan spille live på forskellige sports (især fodbold) kampe, altså mens man sidder og ser kampen kan man spille, hvilket selvfølgelig giver nogle gode muligheder og ofte gør det lidt sjovere. Derudover er der også mange flere spilmuligheder – på én fodboldkamp kan der ofte være 100 forskellige ting man kan spile på, hvor hvis man går ned i kiosken og benytter Danske Spils kuponér, så har man ofte kun et par spilmuligheder per kamp.

Så ved at spille online – bemærk at dette også sagtens kan være hos Danske Spil, bare på nettet – får vi altså flere spilmuligheder og muligheden for live-spil. Derudover har vi også – som vi har været en del inde på i de andre mini-guides i denne serie – mulighed for at sammenligne oddsene på de enkelte kampe – der kan ofte være store forskelle og spiller man et par hundrede kroner på en kamp, kan det godt gøre en forskel om man får pengene 2,1 eller 2,7 gange igen fx.

Lidt i tråd med dette, og faktisk noget af det jeg synes er aller mest smart ved at spille online, er at vi kan høste de forskellige velkomstbonusser. Det er egentlig bare en bonus du får når du opretter en konto hos de forskellige firmaer – de giver den for at lokke dig til. Det kan være alt fra et gratis spil på en kamp, dobbelt op på din indbetaling, free spins, eller lign. Det rigtig smarte opstår selvfølgelig når du lige tjekker de 10 største spille-firmaer igennem og ser hvem der tilbyder den bedste bonus, også spiller dér.