Brug internettet smart – del 6: “Madnettet”; Opskrifter, take-away og måltidskasser

De fleste af os der bruger internettet har gjort det i mange år. Men der er også en god del der er relativ nye på nettet – her er selvfølgelig tale om den hel unge del af befolkningen, samt den ældre del af befolkningen. Denne mini-guide er mest henvendt til sidstnævnte, da børn i dag, der vokser op med en tablet i hånden, mere eller mindre automatisk vil komme til at lære alt om internettet og de smarteste måder at bruge det på – hvorimod det kan være en udfordring for de ældre – hvilket er helt forståeligt, da det jo er teknologi som har bevæget sig vanvittig hurtigt og er en kolonorm omvæltning de har været igennem i deres levetid.

I denne mini artikel serie vil vi derfor komme med korte og simple guides, til hvordan man kan bruge de smarte dele af internettet, som kan gøre en stor forskel i de flestes hverdag. I denne artikel dykker vi ned i et emne der nok vil interessere de madinteresserede af jer læsere derude, vi kigger nemlig på flere af de geniale “ting” og muligheder internettet giver, for os madelskere.

Opskrifter

Vi starter med den største og vigtigste, nemlig opskrifter og den evige inspiration vi kan finde til retter, blot ved at skrive en ret på Google. Hvem vidste lige at der var 25 forskellige (lækre) måder at lave frikadeller på, f.eks. Så punkt 1 er altså at bruge nettet til at finde ny inspiration via opskrifter. Google, både på danske og engelsk, men prøv også at kig videre rundt på de hjemmesider du finder når du søger en enkelt opskrift – på denne måde kan du finde helt nye opskrifter, på helt nye retter, du slet ikke anede eksisterede.

Take-away

Denne her er to-delt, for netttet giver ikke bare mulighed for at finde – og bestille – alverdens take-away, alverdens steder fra, blot ved hjælp af en Google-søgning, det giver også mulighed for at finde det til de bedste priser. Bruger man flere forskellige forskellige tjenester/hjemmesider er der ofte én af dem der har rabat, tilbyder gratis levering, eller andet godt. Så; brug nettet til at finde nye lækre take-away muligheder, og til at få de bedste priser.

Måltidskasser

Sidste punkt i denne omgang “madnet”-guide er måltidskasser. Hvad er måltidskasser tænker du måske nok. Jo, måltidskasser er som det lyder faktisk blot kasser fyldt op med (alt der skal bruges til) måltider. Ofte er det aftensmad, og ofte får man en kasse én gang om ugen, hvor der så er til 3, 4, 5, eller 6 dage. Der er rigtig mange forskellige udbydere af disse kasser i dag og ved at bruge nettet til at researche kan du være sikker på at du vælger den helt rigtige måltidskasse, hvor der kun er ingredienser til retter du elsker.