Dennis Knudsen PRIVATE – volume produkter.

Læs mere om 763 Caviar Booster Volume Shampoo, 623 Rich Caviar Volume Conditioner og 236 Spectacular Caviar Volume Spray.

 

Dennis Knudsen PRIVATE, er en lækker hårstyling serie med volume produkter.

 

Serien Dennis Knudsen PRIVATE  er en serie produkter fyldt med lækre ingredienser, der hjælper til at styrke og pleje dit hår.

 

Blandt ingredienserne er der kaviar og østers. Kaviar er fuld af aminosyre, vitaminer og essentielle fedtsyre, der giver intensiv fugt til håret.

Østers er en fantastisk kilde til pleje til hovedbunden. Østers er spækket med aminosyre, proteiner og mineraler, der giver denne fantastiske pleje til hovedbunden.

 

Rigtig mange vil gerne have et smukt hår, og et hår fyldt med volume.

 

I Dennis Knudsen PRIVAT serien er der særligt tre produkter, der kan hjælpe til at give et smukt, velplejet hår med volumen.

 

Et hår fyldt med volumen starter ved hårvasken.

 

I PRIVATE volume pakken finder du shampoo, conditioner og spray til at give dit hår volumen. 763 Caviar Booster Volume Shampoo skal gerne bruges to gange for at opnå den fulde effekt. Vask håret første gang med 763 Caviar Booster Volume Shampoo, for at får al skidt, snavs og fedt ud af håret og hovedbunden.

Anden gang du vasker håret med 763 Caviar Booster Volume Shampoo, vil håret nu være klar til at tage imod alle de plejende ingredienser, der er i shampooen. Ved at vaske håret to gange får du altså mest gavn af alle de lækre ingredienser, der er i 763 Caviar Booster Volume Shampoo.

 

Efterfølgende benyttes 623 Rich Caviar Volume Conditioner, der ligeledes plejer håret og har den, klassiske antistatiske egenskab, de fleste conditioner/balsammer har. Mange kan godt blive lidt nervøse for conditioner/balsam, hvis de gerne vil opnå fylde i håret. Det gode ved 623 Rich Caviar Volume Conditioner er, at den ikke får håret til at klaske.

 

Shampooen og conditioneren er volume produkter, der er særligt velegnet til det fint og normalt hår.

 

236 Spectacular Caviar Volume Spray er et produkt, der benyttes i det våde hår. I det håndklædetørre hår sprays 236 Spectacular Caviar Volume Spray fra rod til spids, hvorefter håret skal føntørres. Du kan med fordel tørre håret med hovedet ned ad om muligt. Står du med et i forvejen tørret hår, der trænger til et lille pift, så kan du også benytte 236 Spectacular Caviar Volume Spray, dog skal du lige huske at tørre områderne med en føntørre efterfølgende.

 

Disse tre, Dennis Knudsen PRIVATE, volume produkter til sammen giver et rigtig godt udgangspunkt for at få en frisure med masser af volumen. Produkterne støtter op om håret og hjælper både til volumen, men ikke mindst hjælper det også til at pleje håret. Caviar og Østers er nogle ingredienser, der giver så meget lækkert til håret, at håret vil se sundt og lækkert ud. Dennis Knudsen PRIVATE volume produkter er de ultimative produkter til at give dig det hår, du ønsker.