Har du IT problemer? Søg IT support til private

Har du problemer med din computer? Eller måske med dit internet? Måske føler du dig bare ikke særlig komfortabel med IT generelt. Hvis det er tilfældet, så er der hjælp at hente.

Du behøver nemlig ikke at være en virksomhed for at få PC hjælp eller IT support. Der findes nemlig også IT support til private. Her kan du få hjælp til alle de problemer, du kan have med din Mac eller din PC. Der er både mulighed for at få hjælp til større og mindre problemer.

Hvad kan du få hjælp til?

Som sagt, kan du få hjælp til alle slags problemer med din computer. Hvis du dog er interesseret i at vide mere om, hvad du for eksempel kan få hjælp til, så kan du læse det her:

  • Geninstallation af PC og Mac – hvis du oplever problemer med for eksempel Windows på din PC, så kan du få hjælp til at geninstallere operativsystemet.
  • Printer-problemer – kan du ikke få din printer til at fungere? Eller måske vil din computer ikke koble sig op til din printer? Hvis det er problemet, så har du også mulighed for at få hjælp til det.
  • Opsætning af trådløst netværk – ønsker du WiFi derhjemme, men ikke føler, at du kan finde ud af at sætte det op selv, så kan du søge hjælp til opsætningen af det trådløse netværk.
  • Salg af computere og andet it udstyr – vil du gerne af med en computer eller andet it-udstyr, så kan du også få hjælp til at sælge det.
  • Genskabning af slettede data – er du ved en fejltagelse kommet til at slette noget vigtigt? Måske har du slettet et dokument, som du egentlig skulle bruge igen. Hvis det er tilfældet, så er der heldigvis hjælp at hente. It-supporten kan nemlig også genskabe slettet data som for eksempel dokumenter.
  • Opsætning af backup – vil du gerne være sikker på, at dine dokumenter og billeder og andet data ikke forsvinder selv hvis din computer går i udu. Ved at få hjælp til at backe dine filer op, så kan du sikre, at du ikke mister noget, som du gerne vil gemme.
  • Sletning af virus og malware – det hænder, at man får en virus en gang i mellem (især hvis man ikke kender så godt til IT). Hvis det sker for dig, så kan du få hjælp til at slette virus og malware.
  • Opgradering og reparation af hardware – hvis din hardware går i stykker, så er der heldigvis også mulighed for at få hjælp til at reparation.