Hvad koster en app egentlig?

Er du en lille virksomhed, der pludselig står med et behov for en app til at understøtte dit fede produkt? Det er svært at navigere i de mange udbud på virksomheder, der laver mobile apps og ikke mindst at finde den helt rigtige app udvikling pris.

Hvad du kan gøre for at blive klogere på app udvikling pris 

Alle projekter er selvfølgelig unikke og derfor kan det også være mere eller mindre tidskrævende at udvikle en app og derfor kan app udvikling pris variere.

Brug tiden på at indhente tilbud. Det betaler sig at være grundig, og vil du vide, hvad det ville kræve at lave netop din app – ja, så spørg. Jo flere tilbud des bedre kan du navigere og finde den helt rigtige løsning. 

Vil du læse flere businessnyheder? Gør det på businessnews.dk/

Bliv helt skarp på dit projekt

Men før du kan få det gode tilbud er du naturligvis også nødt til at afklare, hvad du har brug for. Den proces kan også være en stor hjælp for dig selv og dit produkt, så du ender med at blive helt skarp på, hvad det er din app skal kunne. Her er kan du klarlægge funktionerne – hvad skal den kunne? Designet – hvordan forestiller du dig, at brugeroplevelsen skal struktureres, men også hvordan den skal se ud – hvilken målgruppe skal den henvende sig til? Er der behov for, at der gennemføres test både før, under og efter selve udviklingen? Hvor meget kendskab har du selv til app udvikling og vil du være en stor del af processen med løbende sparring eller vil du helst lægge det i hænderne på eksperterne og tjekke ind engang imellem, så du ved, at alting går som det skal? Alt dette er tanker, der er gode at gøre sig, før processen skydes i gang og for at den udbyder, du vælger kan give dig en app udvikling pris.

Flere bruger apps, men hvad med App udvikling pris?

Du kender det måske selv? At føle besværet ved at skulle åbne eller tænde computeren? Hvis du har et website kan du allerede se, hvor mange af dine brugere, der tilgår via mobilen, og det er kun en udvikling, der er stigende. Med nye teknologier såsom stemmestyring er det blevet endnu nemmere at søge. Nu behøver pølsefingrene ikke engang at indtaste søgeordet i Google – du taler bare til mobilen. I USA er det allerede mere end 20% af mobile søgninger, der foregår via stemmeføring og eksperter mener, at tendensen også snart slår igennem herhjemme. Blot endnu et argument for at fokusere på at udvikle den helt rigtige app til dit produkt, så dine kunder har den lige ved hånden.

Men hvad er så den helt rigtige app udvikling pris? Det afhænger naturligvis af dit koncept og hvor mange funktioner den skal have, men kast dig ud på markedet og spørg, spørg, spørg – men bliv lige helt skarp på projektet og husk – det er ikke spild af tid, men betaler sig så du i sidste ende kan spare penge på app udvikling pris.