Læs de lokale nyheder på din iPad

Hvis du aktuelt leder efter en optimal løsning til at kunne læse aviser online på din iPad, findes der heldigvis flere løsninger. For udover det traditionelle avisabonnement, kan du også få et abonnement på dine lokale avis i en digital udgave. Og så kan du kort efter sidde og læse alle de lokale nyheder på din iPad.

På Lokaleaviser.dk finder du et praktisk og enkelt overblik over forskellige lokalaviser, du kan klikke ind og læse mere om. Når du klikker ind under hver enkelt avis, kommer du til en mulighed for at klikke dig videre via en knap til avisens hjemmeside. Inden lander du på en side, hvor du kan læse generelle oplysninger om avisen.

 

Derfor er det smart med nyheder på din iPad

Når du anvender din iPad til at læse nyheder, er der flere smarte ting ved denne løsning. For blot at nævne et par stykker:

 

  • Du har en flad enhed: En iPad er en flad enhed og fylder ikke ret meget modsat en papiravis. Alt det kræver af plads er derfor din iPad, og du slipper for at skulle side med store sider og folde og bladre, som er langt mere upraktisk end at kunne scrolle på skærmen på din iPad. Det er altså en smart løsning, hvor den moderne teknologi udnyttes optimalt.
  • Du kan tage avisen med dig overalt: Ja, det kan du også med almindelige papiraviser, men det smarte er her endnu en gang, at en iPad ikke fylder ret meget, og kan ligge mellem andre ting i din mappe eller taske, fordi den er så flad. Det betyder, at avisen, eller aviserne, fylder langt mindre, når du har dem på din iPad, end hvis du skulle pakke de fysiske aviser med i din taske. På den måde slipper du også helt for at risikere, at den fysiske papiravis bliver krøllet eller revner. En iPad beskytter derfor på en måde din avis, så den altid er intakt.
  • Du har mange aviser samlet: Dette er muligvis den smarteste løsning. Du kan læse alle de forskellige aviser, du har lyst til, fra din iPad. Forestil dig at skulle pakke bare fem forskellige aviser med dig. Det vil fylde og veje, og her er iPad’en altså et genialt redskab, hvor aviserne kan folde sig ud i uanede mængder på skærmen, uden at du overhovedet mærker til mængden.

 

Så selvom der også er noget hyggeligt ved en traditionel papiravis, er det smart at kunne tage avisen med på farten – på iPad’en.

 

Og hvis du tror, at du kommer til at savne at få avisen i postkassen hver morgen, så kan du heldigvis også kombinere både den trykte og den digitale udgave. På den måde får du det bedste fra begge verdener.