Sådan får dine kunder et bedre forhold til dig og din virksomhed

Uanset om du er soloselvstændig, driver et SMV eller har en stor koncern, så er det vigtigt for din virksomhed, at dine kunder har et godt forhold til dig, kan se hvad du laver og får en professionel følelse af dit arbejde. Langt de fleste møder i dag din virksomhed for første gang online. Derfor har det heller aldrig været vigtigere at have en professionel hjemmeside, der hurtigt giver dine potentielle nye kunder en god fornemmelse, som kan være med til at skubbe dem mod at blive faktiske kunder.

En flot hjemmeside er vejen frem

 

Når du har besluttet at nu skal det være nu, at du får professionel hjælp til at lave din hjemmeside, er det vigtigt, at du gør dig selv klar over en masse ting på forhånd, så dit kommende webbureau kan få de bedste forudsætninger for at lave det der matcher din virksomhed og den profil du gerne vil have online. Du kan med fordel gøre følgende punkter klar på forhånd:

 

  1. Hvad laver jeg – kort og godt
  2. Hvem er min primære målgruppe
  3. Hvem er de tætteste af mine konkurrenter
  4. Hvem af dine konkurrenter ville du selv helst købe, hvis du var kunde
  5. Har du nogle primær farver der skal bruges
  6. Vil du selv være præsenteret på hjemmesiden

 

Når du har tænkt over ovenstående emner og fået skrevet et par ord ned om hver, så har dit kommende webbureau langt nemmere ved, at ramme det du faktisk gerne vil ende ud med.

 

Vælg efter kvalitet og ikke efter lokalitet

 

Selvom det er rart at have en lokal samarbejdes- og sparringspartner, så er det ikke sikkert er det er dem som kan hjælpe dig bedst. Der findes i dag mange forskellige bureauer og de er for det meste spredt ud over hele landet, hvilket betyder at du skal kigge ud over din egen bygrænse for at finde dem som kan hjælpe dig bedst. Selvom du er bosat i København, kan et Webbureau i Aalborg sagtens være vejen frem for dig. Der findes nemlig en masse gode måder at møde hinanden online. Det kan være man afholder nogle møder over f.eks. Zoom eller Google Hangout og når man gør det, kan man lige pludselig både få bedre resultater og måske endda til billigere penge, hvilket giver dig muligheden for også, at bruge penge på andre ting end blot en flot og lækker hjemmeside.