Sådan sikrer du dig bedst mod Trojanske heste

Der er desværre alt for mange som ikke er klar over, hvor vigtigt det er blevet, at sikre sig mod trojanske heste. Det er virkelig ved at blive et kæmpe problem, så det gælder om at få sikret sin computer mod disse hackere.

En god firewall kan holde mange hackere ude fra din computer. En af dem som jeg personligt syntes er det allerbedste program, er Bitguard.

Det er et dansk program, men sælges verden over. Allerede inden vi på Spywarefri.dk begyndte at sælge dette program, var det altid det vi forslog brugerne at hente. Det integrere sig fuldstændigt med Windows, og ingen hackere, er til dato, sluppet gennem den mur.

Bitguard Der findes også flere gratis firewall du kan downloade.
Et er den gratis ZoneAlarm samt en anden populær gratis firewall som Sygate. Men der skal ikke herske tvivl om, at de gratis ikke er helt så gode, som Bitguard.

Du kan også vælge at installere et ægte “trojan-program”, som sørger for at holde disse hackere ude.

Der er tre gode trojanscannere som alle koster omkring 3-400 kr. Det er TrojanHunter, TDS-3 og BoClean. BoClean er ikke en egentlig scanner, men stopper trojanerne før de kommer ind. TrojanHunter og TDS-3 fås i en prøveversion. BoClean betales straks, men man har en penge-tilbage-garanti som virker. Alle er seriøse producenter som jeg/vi fra Spywarefri.dk, og vore udenlandske samarbejdspartnere varmt kan anbefale. Der findes PT. ingen gratisscannere af god kvalitet.

Trojanhunter er et af verdens bedste trojanscanner, lidt svær i opsætningen men bortset fra det er den uovertruffen, lidt nørdet kan man vist godt kalde den. Der er mange begyndere, som ikke kan finde
ud af at bruge dette prg.

Installer programmet. Der lægger sig et trojanhunter ikon i tray, højreklik på dette, og vælg settings. Sæt et flueben i Automatisk remove trojans.

Bolcean. Den ligger sig i tray og passer på du ikke får trojanere på din computer. Det er et uhyre nemt prg. når du har installeret det ligger det og passer sig selv, der er ingen indstillinger her, alle kan finde ud af at bruge det. Det ligger og søger automatisk efter opdateringer med meget små intervaller – men i baggrunden og uden du ser det. Kommer med opdateringer ca. hver anden dag. Jeg bruger selv dette prg. og er meget glad for det. Du kan få programmet her: www.nsclean.com/boclean.html

TDS-3 finder du her:

tds.diamondcs.com.au/ Det er den sidste af de tre trojanscanner som jeg/vi fra Spywarefri.dk kan anbefale. De koster 300-400 kr. og er pengene værd. Herhjemme er trojanscannere ikke så meget brugt og det er i grunden lidt uforståeligt, da hverken virusscannere eller spywarescannere er helt effektive over for trojaner. Men disse tre trojanscannere kan deres kram.