Slap helt af: Lad robotten klippe din plæne

Når sommeren bringer sol og varme med sig, så betyder det også at græsset vokser i raketfart. Det betyder lange eftermiddage med plæneklipperen, hvis det skal holdes nede. I dag har teknologien gjort græsslåningen meget mere overskuelig med de smarte robotplæneklippere. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til de selvkørende robotter, så du ikke selv skal svede i heden.

En grøn og frodig plæne er skøn

Havearbejde kan være dejligt afslappende, når du begraver hænderne i muld og dyrker dine egne planter. Ønsker du en dejlig tæt og grøn græsplæne, kan du så ekstra frø til foråret, så plænen er grøn og frodig til sommertid. Bestil her græsfrø i høj kvalitet, så din plæne får de bedste betingelser.

Græsset kræver dog vedligeholdelse, og her kommer robotplæneklipperen ind i billedet. Med sådan en i haven kan du nemlig bruge din fritid på andre mere spændende opgaver og overlade den kedelige tjans til teknologien.

Robotplæneklipperen er en intelligent maskine

I dag er en robot en avanceret maskine, der kan planlægge og navigere i forhold til nye inputs. Dette gælder også den smarte robotplæneklipper. De fleste robotplæneklippere kan i dag kontrolleres via en app på din smartphone.

I din app kan du indstille dine ønskede præferencer for græshøjde og tidspunkt, så du ikke engang behøver være hjemme, når robotten ordner plænen. I stedet kan du slappe helt af og altid have en nyklippet plæne, der indbyder til at opholde sig i haven.

Gør det let at holde have

Fordi en robotplæneklipper er så avanceret, kræver den ikke meget interaktion med dig. Mange robotplæneklippere kan enten genoplades eller har sit eget indbyggede solcellesystem, så den selv står for opladningen, når den kører rundt. Jo mere den selv kan, jo mindre behøver du selv gøre.

Slå ikke græs om natten med robot

Det kan måske være fristende at lade din robotplæneklipper klare græsslåningen om natten, så du kan opholde dig i haven i dagtimerne. Desværre kan robotplæneklippere ofte ikke se et lille pindsvin, når de bliver bange for robotten og klemmer sig helt ned i det høje græs.

Det er derfor bedst, hvis du kan affinde dig med at robotten slår græs om dagen, så du skåner de sårbare pindsvins liv.