Tech gadgets til soveværelset

De fleste kender til den trælse situation, at man kommer for sent op, eller i værste fald, man sover helt over sig. Netop derfor kan man få brug for at investere i et vækkeur. De fleste kender til de vækkeure af ældre dato, som larmer en masse. De virker som regel også godt, men der er nu kommet et vækkeur med lys, som er rigtig smart, og det er der flere årsager til.

Fordele ved vækkeur med lys

Netop vækkeuret med lys, som også er kendt som ”Wake up vækkeuret” kan være en god investering for mange at få i soveværelset. Vækkeurets funktion er nemlig, at det skal vække dig, men det gøres på en behagelig og rolig måde. Så du får begge ben ordentlig ud af sengen, og ikke skal opleve for meget stress, fordi du enten blev vækket på en ubehagelig måde, eller fordi du kom for sent op. Der er taget højde for vigtigheden af en god morgen, og en god start på dagen. Så du slipper for, at den dårlige start på dagen ender med at påvirke en resten af dagen.

Hvordan fungerer vækkeur med lys?

Det er designet til at simulere dagslys, og det vil så gradvis øge lysstyrken i takt med at tiden går om morgenen. Det gør så, at du kan vågne med en naturlig balance for dagslys, så du undgår den paniske måde man normalt vågner på, og kampen om at finde vækkeurets sluk knap. Et vækkeur med lys kan også fungere som en hjælper, når det er du skal til at sove, og falde til ro om aftenen. Det kan nemlig give afdæmpet og afslappende belysning.

Mange bliver mentalt fyldt op i løbet af ugen af aftaler, forpligtigelser og andet. Det går i mange tilfælde ind og påvirker døgnrytmen og søvnen, og derfor oplever mange, at de har sværere ved at falde i søvn om aftenen. Der er det specielt godt, at man får tanket godt op på det behagelige lys, så man kan få nok af den vigtige og gode søvn, som er helt essentiel for at man fungerer godt i hverdagen, og har ro i sindet.

Ekstra goder ved vækkeuret med lys

Hvis de førnævnte fordele ikke er gode nok i sig selv, så kan du altså også få vækkeuret med en lyd af natur, som så kan køre samtidig med belysningen. Så kan du vågne op til lyde af fuglefløjt eller stille bølger som bruser. Specielt i vintertiden, der kan det være ekstra godt, hvis man lader dagslyset skinne, da mange af de lyse timer forsvinder, og foregår på arbejder, skole eller studie. Så man kan få noget mere positivitet ind i sindet, når det er, at man står i de mørke og dystre vintermåneder.

Hvem har brug for det?

Det er egentlig et forholdsvis nemt spørgsmål at besvare, da det er et vækkeur med lys som alle kan få god nytte af. Det kan nemlig hjælpe alle, og derfor er det oplagt enten at købe ind til sig selv, eller købe som en gave.