Er din bogreol for fyldt? Så er en løsning måske e-bøger

Synes du, at det er besværligt med en bog i bussen? Har du mange bøger til at ligge og flyde rundt omkring derhjemme, fordi du ikke kan finde plads til dem? Synes du, at du kommer til at købe flere bøger, end du får læst? Så er løsningen for dig e-bøger og en såkaldt e-reol, som gør det super nemt, at læse og lytte til det, som du vil, hvornår og hvor du vil.

Nu om dage er det blevet meget populært at skifte sine gamle bøger i papirform ud med digitale e-bøger, da det simpelthen bare er meget lettere og ofte billigere – både for dig, men også for miljøet. E-bøger kan både læses på din computer, telefon og tablet, og man kan endda få tablets, som er lavet specielt til at læse på. For eksempel Amazon Kindle.

Spar dig selv en masse penge og tid med e-bøger

Når du opretter dig hos en af de mange tilbydere af e-bøger, så opretter du dig i første omgang gratis en såkaldt prøveperiode, hvor du får lov til at afprøve de forskellige muligheder, som du har for at læse og lytte til e-bøger. Derefter skal du betale et månedligt beløb for at vedligeholde din adgang til de tusinder af værker. Men med det sagt, når du har betalt dit månedlige beløb, som ofte er meget billigt kontra at skulle købe en ny bog, så har du praktisk talt adgang til en ekstra omgang e-bøger gratis ud over den ene bog!

Lyder det for godt til at være sandt? Lad os tage et lille eksempel: Forestil dig, at en ny bog koster 300 kr., hvilket de ofte gør, hvis ikke mere, så koster det omkring 50 til 100 kr. at have abonnement hos en e-bog udbyder, og der er der altså mange mange flere bøger end blot en. For de penge, som du bruger på en ny bog, vil du have mulighed for 3 måneders abonnement, hvor du sagtens vil kunne læse mere end én bog. Derudover har du sparet dig besværet med at skulle ned i en butik og købe bogen, og nu kommer den heller ikke til at fylde på din reol – win win.

Hvilke muligheder har jeg for e-bøger?

Der findes mange udbydere af e-bøger på det danske marked, og hvis du følger linket, så finder du en sammenligning af de fire bedste udbydere i Danmark. I vores øjne er prisen ligegyldig, da du vil spare mange penge uanset hvad, ved ikke at skulle købe nye fysiske bøger. Derfor skal du have øje for udvalget og designet samt de diverse apps funktionalitet. Hør dine venner ad, om der er nogle af dem, som benytter sig af e-bøger, hvilket der med garanti er.