4 Metoder til at skjule din IP-adresse

Flere og flere er begyndt at installere VPN-tjenester, og det giver også god mening. Der er nemlig mange fordele forbundet med at installere en VPN-tjeneste på sin computer, telefon eller tablet – eller enhver anden enhed der benytter sig af internettet. Med en VPN-tjeneste kan du nemlig skjule din IP-adresse, og dermed gøre det langt mere sikkert at bruge internettet. En VPN-tjeneste skjuler nemlig alt din internetaktivitet, så du kan bruge internettet i fred og ro, uden at skulle være bange for at nogen lurer med. Derudover giver det dig også mulighed for at tilgå geografisk begrænset indhold. Her er 4 metoder du kan bruge til at skjule din IP-adresse.

 

  1. Offentligt Wi-Fi

 

Først og fremmest kan du skjule din IP-adresse ved simpelthen at bruge et offentligt Wi-Fi. Det er nok den nemmeste måde at skjule sin IP-adresse på, men dog ikke den sikreste. Hvis du bruger et offentligt WI-Fi vil du jo bruge en IP-adresse som mange hundrede andre også bruger, og det vil dermed være umuligt for nogen at finde ud af præcist hvilke hjemmesider du besøger. Du gemmer dig altså fuldt synligt. Hvis du vil have adgang til geografisk begrænset indhold, er det dog ikke til meget hjælp. Derudover er det heller ikke specielt sikkert, da offentlige Wi-Fi er meget udsatte for eventuelle hackere.

 

  1. Tor Browser

 

Du kan bruge Tor, hvilket også er enormt effektivt til at få adgang til alle hjørner af internettet, samtidigt med at det er fuldstændigt sikkert. Det kræver dog meget erfaring og viden at bruge Tor. Her skal du navigere gennem relæer, krypteringsmekanismer og onion relæer, hvilket ikke er nemt. Eftersom at du højst sandsynlig er på udkig efter en simpel løsning kan du dog bruge Tor Browser. Tor Browser er en Firefox version, som er specifikt designet til at gøre det super nemt at bruge Tor, hvor du får glæde at privatlivet fra Tor og sikkerheden, men samtidigt ikke behøver nogen speciel viden. Med Tor Browser vil din internethastighed dog være væsentligt langsommer end normalt, da Tor trækker enormt meget på dit internet.

 

  1. VPN-tjeneste – Den bedste metode

 

Sidst men ikke mindst er der den mulighed at gøre brug af en VPN-tjeneste, som for mange nok er den bedste og nemmeste metode. Hvis du er på udkig efter en troværdig, ligetil, pålidelig og effektiv metode til at skjule din IP-adresse, så er en god VPN-tjeneste klart det bedste valg. Her er det blot vigtigt, at du vælger en VPN-tjeneste med et godt rygte og flere gode anmeldelser. En god VPN-tjeneste giver dig alt det du har brug for; Fortrolighed, anonymitet, samt adgang til alt den geografisk begrænset indhold som du søger. Alt sammen mens du kan nyde fordel af at det er super nemt at installere og bruge, høje hastigheder, og en meget sikker og privat forbindelse. Der findes både gratis og betalte VPN-tjenester. Gratisversionerne kan fungere for nogen, men hvis du skal bruge det meget, så er den betalte version oftest en del bedre.