Kryptovaluta er ikke blot en digital døgnflue: Få fingrene i Bitcoins

De første gange Bitcoins blev nævnt i den danske presse, var danskerne stadig uforstående overfor den indflydelse, som Bitcoins ville få på kort tid. I dag ved de fleste danskere både hvad Bitcoins er, men også hvad den generelle term ”kryptovaluta” er for en størrelse. Dog er det de færreste, der helt forstår, hvordan det fungerer i praksis. Der er dog mange gode grunde til at investere i kryptovaluta, for værdien forventes fortsat at stige.

Kryptovaluta giver dig større personlig frihed

Kryptovaluta er i sin grundform en digital valuta, der kun eksisterer i kraft af internettet. Brugerne har i virkeligheden magten over Bitcoins, fordi de sidder med kontrollen i stedet for eksempelvis en statslig styring af kursen. I stedet for en mellemmand såsom en bank, foregår transaktionerne i stedet direkte fra bruger til bruger, når man handler med kryptovaluta. Det smarte ved kryptovaluta er, at det ikke kan spores ligesom statsregulerede valutaer. På den måde kan dine køb ikke spores, hvis du handler med Bitcoins eller andre lignende kryptovalutaer. Dermed øger handel med kryptovaluta dit privatliv, fordi andre ikke kan overvåge dine køb.

Invester i Bitcoins få et større afkast

Den mest kendte kryptovaluta på markedet er Bitcoins, der for alvor satte skub i almindelige menneskers investeringer i digitale valutaer. Selvom prisen for Bitcoins toppede i 2017, er den nu igen på vej opad; dog med mindre fart på, så den forhåbentlig heller ikke styrtdykker igen. Forklaringen på den stigende pris kan hænge sammen med urolighederne i blandt andet Iran, der får mange til at flytte deres investeringer over på alternative ting såsom kryptovaluta.

Begynd at handle med kryptovaluta i dag

Det kan dog være en jungle for mange at starte deres kryptovaluta-eventyr, fordi det virker teknisk at sætte sig ind i. Selvfølgelig kræver det foruden en økonomisk investering også en tidsmæssig investering fra din side, så du kan sætte dig ind i systemet. Der er dog en række hjælpeværktøjer såsom eksempelvis Coinbox, der kan hjælpe dig med at komme i gang med at handle. Her får du adgang til en platform og informationer, der gør dig mere sikker i at handle med de digitale valutaer.