IT Medarbejder? Miljøbevidste kontorstole er vejen frem

Det er ikke blot i hverdagen, at du kan træffe valg, som har stor betydning for vores klima og miljø også din arbejdsplads kan være med til at gøre en forskel, når det kommer til at passe på vores planet.

Rigtig mange af os har fundet ud af at implementere en bæredygtig livsstil som en del af hverdagen og især i forbindelse med vores madvaner, hudpleje og rengøring. Det betyder, at vi er langt mere bevidste om, hvad vi udsætter os selv og vores planet for derhjemme. Det er dog ikke alle, der er nået til en bæredygtig tankegang, når det kommer til arbejdspladsen.

Vælg miljøbevidste kontormøbler

Det handler ikke altid om at finde de hurtige og billige løsninger, hvis I ønsker at gøre en forskel på arbejdspladsen. Hvis der skal udskiftes møbler og implementeres mere miljøbevidste valg, så er det en større udskrivning på stedet, men også en mere langtidsholdbar og bæredygtig løsning.

I stedet for at vælge de billige møbler, der skal udskiftes med ganske få års mellemrum, så bliver arbejdspladsen helt automatisk mere miljøbevidst, når I vælger møbler, der holder i mange år.

På nettet finder du blandt andet en testvinder kontorstol fra Dankontorstole.dk, der måske ikke umiddelbart ligner et miljøbevidst valg, men som med garanti vil holde mange år ud i fremtiden og glæde dine medarbejdere med sit ergonomiske design og åndbare materiale.

Vælg bæredygtige løsninger

Når du har valgt holdbare og ergonomiske møbler, kan du også vælge at tage skridtet videre og udskifte den gamle madordning med en økologisk model, der måske endda har en vegetardag på menuen.

Der er ikke mange, der ved, hvor stort et skridt det er, når firmaer vælger at udelukke kødet bare en enkelt dag om ugen, men det er en af de skridt, der kan være med til at gøre en rigtig stor forskel i kampen for et bedre miljø.

Når det kommer til at træffe miljøbevidste valg, så er devisen ’mange bække små, gør en stor å’ værd at leve efter. Mange små, bæredygtige valg ender med at gøre en kæmpe forskel i den sidste ende, så tænk over det næste gang der skal købes nye kontorstole eller menuen skal opdateres.