Oplader – Find den bedste oplader ved at forstå egenskaberne

En oplader er nødvendig for at kunne bruge en telefon. Derfor er det vigtigt at vælge en god oplader, for det er noget man skal bruge gennem hele telefonens levetid. Derfor er denne guide til dig der vil forstå de forskellige ting, opladeren har at byde på, for at finde den bedste oplader til dig.

 

Det første man gerne vil kigge på når man vælger en oplader til sin telefon er dens opladningshastighed. En oplader vil oplade i en bestemt hastighed kaldet Watt, og forkortes som W mange steder. En oplader vil køre denne hastighed, medmindre telefonen ikke er kompatibel med det. Derfor er det vigtigt kende sin opladers hastighed som den kan oplade, så man ikke betaler ekstra for at den kan oplade hurtigere, end hvad man kan trække. Hvad skal opladeren bruges til? Er det kun den ene telefon opladeren skal oplade til, jamen så er det en god ide at vælge en oplader som kører i samme hastighed. Skal man bruge flere ting at oplader, så er det en god ide at vælge en oplader, som kan oplade i den højeste watt som den hurtigst opladende enhed nu kan trække.

Hvor hurtigt oplader ens telefon, eller anden enhed? Det er et godt spørgsmål, og det kan du hurtigt finde ud af ved at søge på google “ Hvor hurtigt kan min (navnet på telefonen) oplade.

 

 

De andre vigtige features for en oplader

 

En anden ting der er vigtig at kigge på når man vælger en oplader er længden på opladerkablet. Skal man have en oplader der kan nå langt, så er det en god ide at vælge en oplader som kan dette. Hellere lidt for langt end for kort er reglen som regelt, for det er virkelig irriterende hvis man skal f.eks. bøje sig forover for at komme i position til at oplade. Dette kan give en ondt i ryggen, og det kan være møg irriterende for nogle. Flexibiliteten i en længere oplader er rigtig god, men den er ikke uden konsekvenser. Får du en for lang oplader, så er den lettere tilbøjelig til at sno sig rundt om ledning, som resulterer i en bøjet oplader, og som gør det lettere for telefonen at danne huller, først hvor det omliggende materiale om ledningen forsvinder, men derefter hvor der går hul i opladeren. En meget lang oplader er også sværere at transportere, derfor er det vigtigt at have en generel ide om hvor lang en oplader skal være. Har du en iPhone 8 eller en anden iPhone, så er det en god ide med et kabel på ca 2.5 eller 5 meter, for ikke at få den for lang eller for kort. Køber du en iPhone 8, så er det også vigtigt med et iPhone 8 cover.