Tech-tanker: Om fremtidens printerpatroner

I rigtig gamle dage, skrev man på skrivemaskine. Her var der ingen digital skærm eller muligheden for at sende sin tekst eller rapport til nogen. Du skrev den og skrivemaskinen sørgede for, at du fik din tekst i hånden. Så kom computeren, den store firkantede. Den der kun kunne vise sort/hvid og inden internettet fandtes. Så kom internettet og muligheden for at sende mails til den anden side af jorden. Udviklingen på området har altså allerede været enorm. Men også inden for printere er der sket store forandringer.

Printer – alle mands eje

Tidligere var printere ikke noget man havde derhjemme. Det var noget som store virksomheder havde og hvis du var heldig, det lokale bibliotek. Når man tænker tilbage på dengang til nu, er der sket store forandringer. I dag er printeren blevet et alle mand eje og der findes stort set ikke et dansk hjem, der ikke indeholder en printer. Man bruger i dag printere til mange ting som privat person, som man ikke kunne i gamle dage. Tag for eksempel bare skole opgaver til børene, eller rejsedokumenter til ferien. Viften er bred og vi bruger udskrifter i utallige forskellige sammenhænge. Det er en kæmpe bedrift af dem der har udviklet muligheden for, at man som privat person kan printe alt det ud man vil. Ønsker du at læse om nogle virkelig gode patroner til din printer så klik her.

Mulighederne med en printer

I dag kan en printer endda printe billeder ud. Både professionelle fotografer og hjemme fotografer har i dag mulighed for at printe deres billeder ud. Du kan endda som privat person, få printet de billeder ud, som du tager med din mobil telefon. Der er derfor sket en kæmpe evolution indenfor printere og hvad der er af muligheder med dem. I dag kan du endda som privat person anskaffe dig en 3D-printer og selv designe alverdens ting. Når du har designet en ting, kan du derefter printe den ud i 3D og se den med dine egne øjne.