Brug internettet smart – del 3: Få de bedste gaveidéer

De fleste af os der bruger internettet har gjort det i mange år. Men der er også en god del der er relativ nye på nettet – her er selvfølgelig tale om den hel unge del af befolkningen, samt den ældre del af befolkningen. Denne mini-guide er mest henvendt til sidstnævnte, da børn i dag, der vokser op med en tablet i hånden, mere eller mindre automatisk vil komme til at lære alt om internettet og de smarteste måder at bruge det på – hvorimod det kan være en udfordring for de ældre – hvilket er helt forståeligt, da det jo er teknologi som har bevæget sig vanvittig hurtigt og er en kolonorm omvæltning de har været igennem i deres levetid.

I denne mini artikel serie vil vi derfor komme med korte og simple guides, til hvordan man kan bruge de smarte dele af internettet, som kan gøre en stor forskel i de flestes hverdag. I denne artikel dykker vi ned i de gode muligheder internettet giver når det kommer til at skulle købe de bedste gaver.

Ja, nogle af os elsker det, andre hader det. Vi skal alle til det somme tider, nogle oftere end andre. Nemlig gavekøb. Og for de fleste af os er der ikke meget bedre i denne verden end at give en gave som modtageren virkelig, viirkelig, bliver glad for. Det er næsten bedre end selv at få gaver. Har man fulgt med i de 2 forrige artikler i denne mini-serie vil man nok have gættet den første mulighed internettet har givet, når det kommer til at finde gaveinspiration, nemlig; gå på google eller youtube og lav en simpel søgning, f.eks. “bedste gave til bryllupsdag”, “gaver til 50 års fødselsdag”, “bedste gave til ham/hende” – man kan også sagtens køre den endnu mere specifikt, f.eks. “bedste gave til manden der har alt”, “gaveidéer til iværksætteren“, “gaveidéer til håndværkeren” osv. osv.

Men der er 2 andre ting man også kan prøve for at få endnu mere inspiration, den første er at tjekke diverse blogs rundt omkring – der kan være gode ting at finde og deres blogindlæg ligger ofte langt nede i Google og vil derfor så ikke blive fundet ved ovenstående søgninger. Den sidste ting man kan gøre er at finde et såkaldt online forum hvor der findes mange folk som har ting tilfælles med den person man skal give en gave til. Det kunne være et jagtforum, et iværksætterforum, et strikkeforum, eller andet – også simpelthen gå derind, oprette en bruger og stille spørgsmålet: “Jeg skal til 40 års fødselsdag hos Peter, som går meget på jagt, hvad tror I jeg kunne give ham som han ikke ville regne med, men samtidig blive virkelig glad for?”.

Husk desuden også at sammenligne priser og finde det helt rigtige produkt. Er du f.eks. ude i at give sønnike en Gaming computer til Fortnite, så kan en side som denne compware.dk/spil-guide/gaming-computer-til-fortnite give dig et super godt overblik over forskellige modeller og priser.

Med disse 3 tips er der garanti for gode gaver i fremtiden.