Træt af IT-systemer, der driller? Her er løsningen

Langt størstedelen af verdens virksomheder i dag er dybt afhængige af, at de interne IT-systemer altid virker. Udfald og nedbrud er ikke uden omkostninger, og når det går udover kommunikationskanaler, produktioner og den generelle drift, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

 

Med it outsourcing er man derfor bedre stillet som virksomhed i de situationer, hvor teknikken fejler, og der er brug for mere end en simpel force shut eller reset.

Fordele ved outsourcing af it-drift i små virksomheder

De fleste store virksomheder har typisk de fornødne ressourcer til at ansætte de nødvendige IT-kompetencer inhouse. Men for de små og nystartede virksomheder kan der være lang vej til en likviditet og et overskud, der gør det muligt at varetage fejlfinding og problemløsningen selv.

 

Selvom det stadig er en udgift, kan det derfor give god mening at få hjælp til etablering af driftssikre it-løsninger hos Mariendal IT. På den måde har man altid en specialist som beck and call, der står klar til at træde til, hvis der skulle opstå problemer eller udfald.

 

Og her snakker vi ikke kun om generelle problemer med forbindelsen til internettet; vi snakker alle tænkelige dele af IT-drift som helhed. Det vil sige at alt lige fra service, oprettelse og opdateringer af software og hardware over servere og hosting til installationer og clouds kan outsources, således man får en totalløsning, der giver tryghed og sikkerhed i det daglige virke.

 

Dermed ikke sagt, at man som virksomhed hverken bør eller skal udlicitere hver eneste komponent; det er naturligvis også muligt at indgå en aftale, som matcher de specifikke behov, man har.

Hjælp til at fokusere på kerneforretningen

Outsourcing handler grundlæggende om økonomi. For når man selv forsøger at fejlfinde og problemløse, uden egentligt måske at have de fornødne kompetencer, går dyrebar tid og ressourcer til spilde.

 

Hver gang man fjerner fokus fra sin kerneforretning, koster det i den anden ende. Og tekniske problemer kan ikke altid løses hurtigt og let – og slet ikke, hvis man famler i blinde.

 

Derfor er det en langt bedre økonomisk investering at outsource denne del af sin virksomhed til eksperter og specialister, der ved, hvad de kigger efter, og hvordan det skal løses.

 

Hos Mariendal IT har de mange års erfaring med drift og holdbare IT-løsninger, og virksomheden gør en dyd ud af altid at være på forkant og være opdateret på de nyeste udviklinger, teknologier og tendenser, så man som kunde er garanteret den bedste service og ikke mindst tidssvarende løsninger.