En serviceaftale på din WordPress hjemmeside sikrer din omsætning

Din virksomheds hjemmeside er ansigtet udadtil. Hjemmesiden er oftest det første som nye kunder møder, hvis de overvejer et samarbejde med din virksomhed. Derfor er det ekstremt vigtigt, at din hjemmeside fungerer optimalt og fremstår professionel. Det sikrer I med en WordPress hjemmeside serviceaftale.

Man klikker hurtigt videre

Man kender det godt. Er man ved at loade en hjemmeside, der virker ekstremt langsomt, så er man hurtig til at klikke videre, og finder nok et alternativ. Det kan koste omsætning, hvis det er din virksomheds hjemmeside, der bliver klikket videre fra. Stabiliteten og hastigheden er ekstrem vigtig for en hjemmeside.

 

Overvågning af oppetid

Af forskellige årsager kan en hjemmeside være nede i perioder. Det kan altså koste direkte på omsætningen, hvis en potentiel kunde søger efter jer online og ikke kan finde jer. Det er de færreste, der har ressourcer til hele tiden at kunne følge med på hjemmesiden. En serviceaftale på dette er derfor en god ide. Ofte laver man i forbindelse med en serviceaftale en strategi for hvor hurtigt, og hvad der skal gøres hvis jeres hjemmeside skulle være nede.

 

WordPress skal opdateres

Er din hjemmeside lavet i WordPress, hvilket er det mest udbredte, er det et vigtigt element at både selve WordPress systemet, det tema man arbejder i samt de plugins og andre elementer man benytter opdateres løbende. Gøres det ikke kan det påvirke driften på sin hjemmeside. Men at få opdateret tingene kan være en ting, man typisk ikke får gjort i en travl hverdag. Derfor vil det være et helt oplagt område at have en serviceaftale med et webbureau på.

 

Back-Up er altid vigtigt

Man har altid hørt det. Der skal tages back-up og det skal gøres dagligt. Men faktisk er det ofte noget, der nedprioriteres mange steder. Og pludselig kan det gå galt. Det er en katastrofe hvis jeres hjemmeside pludselig er væk og ikke kan genskabes. Derfor er det en god ide at lægge ansvaret i andres hænder. En WordPress hjemmeside serviceaftale med et webbureau gør, at man ikke skal tænke på backup af hjemmesiden mere. Og rammer uheldet er I hurtigt tilbage, og mister ikke kunder.

 

Sikkerheden skal have fokus

Det er et stadig voksende problem med hackerangreb. Det kan ramme bredt og ofte uden et egentligt formål. Hvis du tænker, at ingen gider hacke jeres hjemmeside, tager du fejl. Der kan være mange grunde til at hacke sig ind på diverse hjemmesider, og det kan få meget store konsekvenser for ejerne af hjemmesiden. Derfor er det oplagt at overlade sikkerheden til andre, der er eksperter på området, så du kan sove trygt om natten.

 

Vælg den rette serviceaftale

Når du har besluttet dig for at indgå en WordPress hjemmeside serviceaftale, skal du selvfølgelig også sikrer dig, at du får den rette aftale til lige præcis jeres behov. Ingen virksomheder har den samme profil og de samme online behov, så det er også en god øvelse at gennemgå jeres egne behov og så kontakte et webbureau for at få den rette serviceaftale. Dette er en dum ting at miste omsætning på grund af problemer med jeres hjemmeside.