Nye kollegaer? Lad teambuilding ryste her sammen!

Det med at få nye kollegaer er næppe en ny ting og det er noget de fleste af os har prøvet mange gange og sikkert kommer til at prøve endnu flere gange her i livet. Men når man får nye kollegaer på arbejdspladsen, skal man jo også lære hinanden at kende og det kan sagtens tage lang tid, før man er kommet rigtigt under huden på de nye medarbejdere og før man ved hvad de helt præcis er i stand til, hvilken type person de er og hvordan de arbejder under det normale arbejdspres man sikkert også oplever i sin dagligdag.

En rigtig god – og sjov måde, at speede denne proces op på, er ved at afholde et teambuilding arrangement, som en ryste sammen oplevelse. Her bliver man nemlig sat sammen og skal arbejde ihærdigt sammen, for at kunne løse de opgaver man som team er blevet stillet overfor og som man jo som hold også gerne vil vinde (hvis der da findes en vinder).

Sådan kan man nemlig få en chance for, både at lære hinanden bedre at kende, vide hvordan en person arbejder og tænker og hvad personens styrker måske også er. For vi har jo sjælendt kun én enkelt ting vi er gode til.

Få hjælp til at arrangerer de helt rigtige oplevelser

 

En ting er selvfølgelig at beslutte sig for, at ville afholde et teambuilding arrangement, hvor man kan se hinanden i øjnene og lære hinanden bedre at kende. En anden ting er at gøre noget ved det og få det stablet på benene, samtidig med at man kan være sikker på, at få det helt rigtige output til arrangementet. Derfor kan det ikke kun være en god idé, men også en indbringende idé, at få hjælp fra et professionelt bureau, der beskæftiger sig med teambuilding på et højt og professionelt plan. Hos Eventnu, arbejder de dagligt med alle former for teambuildingens facetter. Alt fra at afholde det sjove indslag til sommerfesten, skabe nogle fede icebreaker øvelser og lave ryste sammen ture for nye medarbejdere. Her fortæller man også, at man kan se alle de positive fordele der opnås ved faktisk at gøre noget mere ud af det, end blot at tage i biografen, ud at bowle eller tage på picnic tur i parken.

 

”Normalt så oplever virksomheder et stort afbud til de sociale arrangementer, fordi man jo har en dagligdag der også skal passes og så falder det måske ikke helt vildt godt ind i planlægningen, at skulle tage en tur på Jensens Bøfhus, hvis man i forvejen har et travlt program. Derfor ser vi flere og flere virksomheder, der benytter sig af bla. vores hjælp, til at lave teambuilding ryste sammen ture, som godt nok ligger i arbejdstiden, men som så også bliver arbejdsrelevant og hvor der bliver evalueret på oplevelsen. Tit fortæller deltagerne, at det var meget sjovere end de havde håbet på og de derved også fik meget mere ud af det, end de havde regnet med. Det er jo derfor vi gør det som vi gør.”